Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0 Kn

Pregled košarice Završi narudžbu

Registrirajte se!

Privatnost podataka

ZAŠTITA PODATAKA PRI KUPNJI

Profi-Al obrt se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika trgovine Profi-Al obrt te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Profi-Al obrt može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Profi-Al obrtu.
Profi-Al će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Profi-Al-a. Profi-Al prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Web trgovine Profi-Al bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.
Profi-Al prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Profi-Al će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Web trgovine Profi-Al od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Profi-Al će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.
Profi-Al ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. Profi-Al za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.